Pangura

Звукозапис

Запис на барабани

Записът, на барабани е нещо, което трябва да се изпълнява с голяма прецизност. Правилното настройване на барабаните, правилното поставяне на точните микрофони е задължително за постигане на добър финален резултат. Това са детайли, които ще бъдат изпипани спрямо жанра и усещането на песента. Аранжиментът и изсвирването остават най-важното нещо, а затова ще се погрижи нашия опитен барабанист. Независимо дали ние сме изработили целия аранжимент, можете да изпратите песента си с виртуални барабани или изобщо без, а ние ще аранжираме и запишем подходящата партия на барабани, която е най-подходяща за песента.

Запис на вокал

Вокалът е най-важният елемент в повечето популярни песни и затова трябва да се представи по най-добрия начин още от звукозаписа. За постигането на това е важен подборът на микрофон, предусилвател. В Pangura Music Studios използваме аналогова компресия по време на звукозапис за допълнително оцветяване и по – приятен директен мониторинг на изпълнителя, което води до по – добро изпълнение (техника, която се използва в много американски студиа). Тъй като имам завършен бакалавър по поп и джаз вокална постановка, предлагаме разпяване и насоки по време на записа за оптимизация на финалния продукт, също така предлагаме помощ за измисляне на вокални хармонии.

Запис на други инструменти

В студиото разполагаме с голям избор от микрофони, подходящи както и за всички видове гласове, така и за повечето акустични инструменти. Разполагаме и с DI box и китарни усилватели за звукозапис на електрическа китара и бас. Ако желаете, можете да използвате нашата колекция от инструменти която съдържа: банджо, укулеле, класическа китара, акустична китара, 12-струнна китара, няколко електрически китари, тромпет, хармоники, блок флейта, бас, сет барабани и други.